Suport specializat

Oferim consultanta si suport specializat gratuit pentru alegerea solutiilor tehnice adaptate proiectelor dvs. Va stam permanent la dispozitie in intervalul 8.00-17.00 de luni pana vineri. Va rugam sa consultati pagina de contact pentru detalii suplimentare.


Transport gratuit

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 ron. Produsele sunt livrate prin curier rapid sau se pot ridica direct din showroom-urile noastre din Constanta, Bucuresti, Cernavoda, Galati si Urziceni.


Garantie si service

Toate produsele comercializate in cadrul site-ului beneficiaza de garantie in conditiile legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt livrate noi, intacte, in ambalajele originale si provin numai din surse autorizate. Garantia standard a produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice/utilizare profesionala si 24 de luni pentru persoanele fizice care folosesc produsele pentru utilizari hobby.

Asiguram service in perioada de garantie si post-garantie pentru toate produsele comercializate. Consultati pagina de service sau de contact pentru mai multe detalii.


Plata la livrare

Plata se face ramburs, la livrare, numai in momentul in care intrati in posesia coletului.

Viziteaza toate sediile Triton din tara