Dreptul de Retur de 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.triton.com.ro (SC TRITON SRL).

Pentru a returna un produs trebuie sa sunati la numarul de telefon dedicat pus la dispozitia dumneavostra pe site, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ca urmare a acestei sopcitari veti primi toate detapile necesare returnarii, plus un numar de retur. Formularele a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate în considerare. Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina cumparatorului. Produsele returnate trebuie sa fie însotite de certificatul de garantie in original şi copie a facturii de achiziţie. De asemenea va rugam sa specificaţi in clar, pe colet, (nu pe ambalajul produsului) numarul de retur, adresa Cumparatorului si adresa de destinatie.

In cazurile in care produsele returnate prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii ppsa, certificate de garantie ppsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor aduse si de comun acord cu dumneavoastra.

Ne pastram dreptul de a refuza returul daca produsul in cauza nu poate fi adus la captatea si starea pe care o avea in momentul acceptarii de catre dvs a conditiilor de contractare.

Produsele al caror retur, in urma anapzei, nu este acceptat, sau pentru care Cumparatorul nu a notificat intentia de retur catre Vanzator prin formularul enuntat mai sus sau telefonic, produsul va fi reexpediat catre Cumparator, pe cheltuiala acestuia.

In functie de optiunea dvs, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre www.triton.com.ro, in contul Cumparatorului indicat la completarea formularului. Adresa de retur este B-dul Aurel Vlaicu nr. 217, Constanta, jud. Constanta. Returul se poate face de luni pana vineri intre orele 8.00-17.00.