Generatoare curent portabile

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-38 din 38 produse

  • 2/2

Ce este un generator de curent electric?

 

Un generator de curent electric este un dispozitiv esential care transforma energia mecanica in energie electrica. Acesta furnizeaza electricitate atunci cand nu exista acces la o sursa de curent stabila, ceea ce il face util in situatii de urgenta sau in zone izolate. Generatoarele pot functiona pe baza de benzina, diesel sau alte surse de combustibil si pot fi portabile sau fixe.

 

Tipuri de generatoare de curent portabile

 

Generatoarele de curent portabile variaza la randul lor in functie de tipul de energie furnizata (monofazic sau trifazic), tipul de combustibil (benzina, diesel etc.), utilizare (casnic sau industrial), tipul de pornire si portabilitate. Acestea pot fi usor de transportat si instalat oriunde este nevoie de energie electrica. Un exemplu de astfel de produs versatil este si acest generator curent portabil cu cadru Honda.

 

Cauti un generator de curent pentru casa sau industrial?

 

Daca esti in cautarea unui generator de curent de incredere pentru acasa sau pentru uz industrial, ai optiuni variate pentru a alege. Avem generatoare de curent de inalta calitate, care sa corespunda cerintelor de putere, fie ca ai nevoie de 3 kW, 5 kW, 8 kW sau chiar peste 100 kW. Printre brandurile de renume disponibile vei regasi generatoare ca Energo, AGT, Media Line, KS si Pramac, care iti ofera produse fiabile si performante.

 

Caracteristici importante cand alegi un generator de curent

 

Atunci cand alegi un generator de curent, trebuie sa iei in considerare tipul de pornire (manual sau electric), combustibilul (benzina, diesel), pretul corect, capacitatea rezervorului, puterea generata si numarul de prize disponibile. Un generator de curent poate oferi solutii eficiente si economice pentru nevoile tale de energie.

 

Cu generatoarele de curent din oferta noastra, poti avea incredere ca vei obtine sursa de energie electrica de care ai nevoie, oricand si oriunde.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium