Generatoare, pompe, motopompe

Generatoare de curent

Indiferent de cata energie electrica ai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit activitatea fie pe santier fie in camping, Triton iti ofera Generatoare de curent la cele mai bune preturi de pe piata.

Generatoarele de curent sunt echipamente ce folosesc tehnologii moderne ce asigura sursa de energie independenta, necesara pentru nevoile dumneavoastra, fie ca il folosim pentru punerea in functiune a becurilor, a electrocasnicelor sau a sculelor electrice (cele de pe santier), sau cand va confruntati cu o pana de curent. Generatoarele de curent sunt de mai multe tipuri: Generatoare monofazate, generatoare trifazate portabile si stationare. 

Motopompe

In cazul in care aveti un surplus sau deficit de apa, motopompele sunt alegerea pefecta. Oferta noastra va pune la dipozitie o gama larga de motopompe cu caracteristici si functii diferite, in functie de tipul de apa. Motopompele se ramifica in mai categorii: Motopompe pentru apa curata, motopompe pentru apa murdara.

Pompe

Cauti o pompa de suprafata, sumbersibila (drenaj) sau o pompa de circulatie? Triton iti pune la dipozitie diverse modele de pompe sumbersibile care se pot utiliza in beciuri inundate, pentru transferul apei curate din puturi forate,cat si pentru mici sisteme de irigatii sau pentru alimentarea cu apa a locuintelor in caz de calamitate.

Viziteaza toate sediile Triton din tara