Stimati colaboratori,


Activitatea in magazinele TRITON se desfasoara conform programului de lucru standard, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00.

Atat serviciile de vanzari cat si serviciile de service si inchirieri sunt operationale.

Au fost luate masuri de precautie in vederea diminuarii riscurilor generate de pandemie, motiv pt care va rugam sa respectati indicatiile consilierilor de vanzari.


Va multumim pentru intelegere si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

Gradinarit, agricultura

Descopera scule pentru gradinarit si agricultura oferite de Triton

Traiul la curte vine cu o serie numeroasa de activitati ce se desfasoara in aer liber, in gradina ta este mereu ceva de facut, asa ca orice gospodar stie ca trebuie sa detina acele unelte, scule pentru gradina casa isi usureze si sa-l ajute sa obtina rezultate cat mai bune indiferent daca ne referim la o gradina cu flori, pomi sau despre o gradina pe care cultiva leguma. Fara scule de gradina, gradinaritul devine o munca anevoiasa, obositoare, din aceasta perspectiva noite intampinam cu cele mai bune oferte, preturi, calitatea sculelelor in domeniul gradinaritului si consultanta 
gratuita

Descopera ce scule de gradina si agricultura iti sunt de folosesc

Fie ca vorbim despre gradina sau agricultura va trebuiesc scule special de o calitate superioara care va ofera o anduranta indelungata si usurinta in manevrabilitatea lor. Calitatea produselor de gradinarit si agricultura se demonstreaza prin certificarea lor, brand-urilor pe care le folosim dar si prin recomandarile clientilor care folosesc aceste tipuri de scule pentru gradina sau agricultura.
 

Viziteaza toate sediile Triton din tara