Masini de tencuit

Filtreaza dupa Vezi filtrele

8 produse

Categorii de masini de tencuit

In lumea lucrarilor de tencuit si gletuit, alegerea corecta a unei masini de tencuit este esentiala pentru obtinerea unor rezultate de calitate. Exista o varietate de masini de tencuit pentru diferite nevoi, inclusiv pentru materiale la sac sau materiale traditionale, pentru tencuieli decorative, pentru suprafețe mici, medii (semi profesionale) sau suprafețe mari (profesionale).

Cum functioneaza o masina de tencuit?

Masinile de tencuit mecanizate sunt echipate cu un compresor si un dispozitiv de tencuit care aplica uniform tencuiala sau mortarul. Acestea sunt ideale pentru lucrari mai mari si ofera o eficienta crescuta si rapiditate în procesul de aplicare a tencuielii.

Cum se utilizeaza masina de tencuit cu aer comprimat?

Utilizarea unei masini de tencuit cu aer comprimat implica alimentarea acesteia cu mortar sau glet, care este presurizat si apoi aplicat pe suprafata dorita prin intermediul unui pistol de tencuit.

Presiunea si duzele reglabile iti permit sa controlezi cu precizie grosimea si textura tencuielii. Astfel, timpul de lucru este mult scurtat, iar procesul este mai rapid, cu o pierdere de material mult mai mica.

Tencuire cu mortar traditional sau premixat

Exista doua optiuni principale pentru materialele de tencuit: mortarul traditional, care poate fi pregatit manual, si mortarul premixat, care este gata de utilizare.

Aceste materiale sunt potrivite pentru tencuieli atat în interior, cat si în exterior, si pot varia de la mortare groase la mortare cu consistenta obisnuita sau pulverizate. Un pistol de tencuit te ajuta sa aplici tencuiala uniform si eficient.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium