Sine, suporti reazem

Filtreaza dupa Vezi filtrele

15 produse

Sine de ghidaj pentru fierastrau circular

 

Sinele de ghidaj sunt esentiale atunci cand doresti sa obtii taieturi precise si uniforme. Chiar daca esti un profesionist experimentat cu lucrari complexe, sigur cunosti beneficiul adus de  sinele de ghidaj, care iti asigura precizia de care ai nevoie in proiectele tale.

Stand de lucru pentru taiere precisa

Cu un stand care sa ofere suport pentru fierastraul stationar, poti fixa si folosi cu usurinta fierastraul tau electric, asigurand astfel taieturi drepte si precise in material.

Iar pentru mobilitate, optiunile includ chiar si un stand pentru fierastrau cu roti Bosch, pe care sa il poti repozitiona, in functie de nevoie.

Pentru proiecte mai complexe sau pentru cazul in care ai nevoie de o fixare sigura, avem disponibile si menghine, care sunt suporturi robuste si reglabile, ideale pentru imobilizarea materialelor in timpul prelucrarii. Aceste menghine manuale Bosch iti vor face munca mult mai usoara si eficienta.

La Triton gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti echipa atelierul si pentru a-ti efienticiza munca. Investeste in calitate si precizie cu produsele noastre de incredere.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium