Bine ati venit, va puteti conecta sau va puteti crea un cont

Politica de confidentialitate

SC TRITON SRL este inregistrata in Registrul de evidenţa a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 29329.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, ne asumam obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Scopul pentru care colectam aceste date este de:

  • a va oferi informaţii clare privind solicitarile dvs pe www.triton.com.ro
  • pentru a permite utilizatorilor/clienţilor sa urmareasca in timp real evolutia si starea comenzilor
  • pentru ca dvs sa puteti evalua corect produselor si serviciile oferite
  • pentru a supune atenţiei dvs exclusiv ofertele care corespund interesului utilizatorului (reclama, marketing si publicitate, statistica); in acest scop putem notifica persoanele aflate în baza de date privind ofertele curente prin newsletter, si putem trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.triton.com.ro se obliga sa ofere condiţiile necesare ca orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.triton.com.ro sa poata opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate numai in scopul declarat mai sus, şi anume pentru a administra, evalua si imbunatatii serviciile noastre si pentru a asigura buna derulare a relaţiilor comerciale contractuale dintre parti. Bazele de date www.triton.com.ro pot fi puse la dispoziţia altor companii partenere care activeaza in interesul www.triton.com.ro, avand scopuri similare ca cele de mai sus şi garantand, la randul lor, conform legii, drepturile dvs. Aceste companii pot fi furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre sau asiguratori.

Informaţiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: www.triton.com.ro