Despre noi

28 de ani de experiență
12 showroom-uri în 11 orașe
65 000 de articole distincte în stoc
12 000 mpspații de depozitare

 

Încă din anul 1995, primul an de activitate Triton, am fost unul dintre principalii jucători din topul furnizorilor de scule și utilaje profesionale din țară.

Oferim o gamă largă de unelte, scule și utilaje de înaltă calitate, atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de bricolaj, dar și elemente de feronerie pentru construcția de mobilier sau pentru producția de tâmplărie PVC și Al.  Compania noastră se angajează permanent să ofere produse excepționale, servicii eficiente și expertiză valoroasă pentru clienții care ne trec pragul.

În cadrul companiei înțelegem importanța de a avea uneltele potrivite pentru fiecare proiect în parte,  de aceea avem o gamă largă de scule de mână, scule electrice și alte echipamente furnizate de cele mai de încredere mărci din industrie. De la chei și burghie,  la unelte de grădinărit sau echipamente de protecție, la noi găsiți tot ce aveți nevoie pentru a aborda orice proiect cu încredere.

Personalul nostru experimentat este întotdeauna gata să vă ajute să găsiți soluția potrivită pentru dvs, oferindu-vă sfaturi și îndrumări de specialitate pentru a ne asigura că sunteți multumit de fiecare aspect al experienței dvs. de cumparare.

Oferim, de asemenea, o varietate de servicii, cum ar fi repararea și întreținerea sau închirierea de scule și utilaje. Scopul nostru este de a fi soluția dvs. unică pentru toate sculele, utilajele și accesoriile de care aveți nevoie.

Fie ca sunteți un antreprenor profesionist sau un pasionat de bricolaj entuziast, vă invităm să vizitați magazinele noastre sau site-ul și veti vedea că putem fi sursa dvs. principală de unelte de calitate și servicii excepționale!