Costume lucru, protectie

Filtreaza dupa Vezi filtrele

5 produse

Ai un atelier auto sau conduci o echipa de oameni pe un santier de constructii? Atunci este necesar sa le asiguri membrilor echipei tale un combinezon sau salopete de lucru adecvate. La Triton gasesti echipamente de protectia muncii de o calitate superioara, destinate unui regim de utilizare intensiv, potrivite mediului profesional.

Combinezon de protecție pentru lucrul in ateliere 


Munca intr-un atelier auto, pe santier sau intr-un atelier de confectii metalice implica deseori murdarie. Din acest motiv, dar si pentru protectia fizica a angajatilor, este esential sa asiguri echipei tale cele mai bune combinezoane de lucru, care sa le protejeze hainele si pielea de eventualele accidente neplacute.

Salopete de lucru pentru mecanici auto

 

In plus, dotarea angajatilor unui atelier cu pantaloni cu pieptar denota profesionalism si creaza uniformitate, ceea ce garantat va fi benefic pentru afacerea de care te ocupi.

Daca echipa ta de profesionisti este isi desfasoara activitatea in domeniul reparatiilor auto de pilda, este indicat sa investesti intr-o combinezon calitativ, format din salopeta de lucru si jacheta de grosime medie, perfecta pentru sezonul rece.

 

Combinezon de lucru pentru iarna

In situatia in care iti desfasori activitatea afara, indiferent de anotimp, un combinezon de lucru pentru iarna iti poate asigura un confort termic optim, incat sa lucrezi confortabil si eficient.

Cu un strat vatuit, ce actioneaza ca un izolant termic pentru corp, combinezonul gros de protectie este rezistent la murdarire si uzura in timp.

 

Combinezon reflectorizant

Atat in lucrul pe santiere, unde se folosesc utilaje grele, cat si in munca de teren, in asfaltari sau in zone industriale cu trafic intens, este elementa ca muncitorii sa ramana in siguranta pe tot parcursul programului.

Astfel, un combinezon reflectorizant poate face o mare diferenta, in ceea ce priveste protectia muncii, facand angajatii vizibili si prevenind un eventual accident de munca.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium