Bine ati venit, va puteti conecta sau va puteti crea un cont

Termeni si conditii

www.triton.com.ro apartine SC TRITON SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J13/1363/1995, si CUI RO 7424364, capital social 600 lei, cu sediul social in Constanta, b-dul Aurel Vlaicu nr. 217, tel. 0241 693 210 si fax 0241 615 725, si avand la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal numar de inregistrare ca operator de date cu caracter personal 29329.

 1. Definitii

  Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre si prin partenerii SC TRITON SRL prin intermediul magazinului virtual www.triton.com.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

  Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator - persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda;
   Vanzator - societatea comerciala SC TRITON SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J13/1363/1995, şi CUI RO 7424364, capital social 600 lei;
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului;
  • Comanda - document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora;
  • Contract - o Comanda ferma data de Cumparator si confirmata de catre Vanzator;
  • Specificatii produs - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 2. Documente

  Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.triton.com.ro, Cumparatorul isi da consimtamantul ca este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
  Se considera ca o comanda are valoare de contract daca Vanzatorul confirma comanda printr-un e-mail transmis Cumparatorului sau telefonic.

  Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

  Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.


 3. Obligatiile vanzatorului
  1. Ca Vanzator ne obligam sa utilizam toate cunostintele profesionale si tehnice dobandite sau intermediate de furnizori pentru a livra produse si servicii care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.
  2. Informatiile prezentate pe site-ul www.triton.com.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Pentru a sistematiza continutul informatiilor si din motive ce tin de coerenta structurii si a lizibilitatii site-ului, informatiile tehnice legate de produse pot fi incomplete, dar facem tot posibilul pentru a va pune la dispozitie cele mai relevante date, urmand ca detaliile sa fie oferite in momentul in care va exprimati interesul pentru un anumit produs sau serviciu prezentat de noi.
  3. Comunicarea cu Vanzatorul- se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate comentarii ce nu contin un limbaj adecvat sau lezeaza drepturile si demnitatea celorlalti utilizatori. Ne rezervam dreptul de a gestiona informatiile primite fara o justificare sau notificare prealabila.
  4. Ne rezervam dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

 4. Cesionarea si subcontractarea

  SC TRITON SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru obligatiile contractuale asumate.


 5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

  Marca TRITON/Scule betoon si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al SC TRITON SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.


 6. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

  Marca TRITON/Scule betoon si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al SC TRITON SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.


 7. Confidentialitate - promovare

  Toate informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiailitate din partea celui care le primeste. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Mesajele, informarile si mesajele publicitare ale www.triton.com.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC TRITON SRL. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.


 8. Facturare - plati

  Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului includ TVA conform legilor aflate in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.


 9. Termene si penalitati

  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorului intarzierea, inainte de atingerea termenului maxim prevazut livrarii. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.


 10. Riscuri si responsabilitati
  1. Livrare:

   Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

  2. Transport – Ambalare:

   In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul nu este responsabil de riscurile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Obligatia Vanzatorului este de a asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si de a asigura transmiterea documentelor insotitoare.


 11. Integritatea produselor

  In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de SC TRITON SRL cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile, conform legislatiei in vigoare.


 12. Garantia produselor

  Toate produsele comercializate de catre site-ul www.triton.com.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.triton.com.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre SC TRITON SRL. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.


 13. Transferul proprietatii

  Proprietatea asupra Bunurilor comercializate de Vanzator va fi transferata catre Cumparator la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Pentru bunurile livrate prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de primire, ci doar dupa momentul semnarii de primire livrare si achitarea eventualei contravalori a acesteia.


 14. Raspundere

  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.


 15. Forta majora

  Atat Vanzatorul, cat si Cumparatorul nu pot fi facuti raspunzatori pentru nerespectarea contractului daca neindeplinirea acestuia este datorata unui eveniment de forta majora. Consideram un eveniment de forta majora acel eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


 16. Legea aplicabila – jurisdictia

  Prezentul contract este supus legilor din Romania. Eventualele litigii aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Disclaimer

   SC TRITON SRL nu isi asuma raspunderea ca informatiile si imaginile prezentate pe site sunt corecte si complete, ele fiind preluate si redate conform specificatiilor producatorilor bunurilor comercializate. Nu putem garanta ca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, ofertele, stocul, specificatiile si imaginile din site fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

   Stocurile prezentate pe site-ul www.triton.com.ro, reprezinta stocurile pentru intreaga companie. Va rugam sa ne contactati telefonic la 0746 074 866 sau pe email la comenzi@triton.com.ro pentru a afla daca produsele dorite se afla in stoc in showroom-ul din orasul dumneavoastra. Cereti livrare prin curier pentru a primi produsul in orice localitate din Romania.


Dreptul de retur

Dreptul de Retur de 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.triton.com.ro (SC TRITON SRL).
Pentru a returna un produs trebuie sa completati formularul de retur sau sa sunati la numarul de telefon dedicat pus la dispozitia dumneavostra pe site, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ca urmare a acestei solicitari veti primi toate detaliile necesare returnarii, plus un numar de retur. Formularele a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate in considerare. Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina cumparatorului. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original şi copie a facturii de achizitie.
De asemenea va rugam sa specificati in clar, pe colet, (nu pe ambalajul produsului) numarul de retur, adresa Cumparatorului si adresa de destinatie.
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse si de comun acord cu dumneavoastra.
Ne pastram dreptul de a refuza returul daca produsul in cauza nu poate fi adus la calitatea si starea pe care o avea in momentul acceptarii de catre dvs a conditiilor de contractare.
Produsele al caror retur, in urma analizei, nu este acceptat, sau pentru care Cumparatorul nu a notificat intentia de retur catre Vanzator prin formularul enuntat mai sus sau telefonic, produsul va fi reexpediat catre Cumparator, pe cheltuiala acestuia.
In functie de optiunea dvs, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre www.triton.com.ro, in contul Cumparatorului indicat la completarea formularului.
Adresa de retur este B-dul Aurel Vlaicu nr. 217, Constanta, jud. Constanta. Returul se poate face de luni pana vineri intre orele 8.30-17.30.


Conditii de livrare Modalitati de plata
 1. Plata in numerar

  Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul TRITON. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 2. Ordin de plata

  Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de TRITON SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
  In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, reprezentantul sau delegatul acesteia trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 3. Plata cu cardul

  1. Informatii personale

  • Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
  • Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul www.triton.com.ro/profil
  • Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea TRITON S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

  2. Securitatea datelor personale

  • Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. TRITON S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
  • Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
  • Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. TRITON S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. TRITON S.R.L..
  • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
  • S.C. TRITON S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.triton.com.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
  • S.C. TRITON S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
   • dreptul de a cere S.C. TRITON S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
   • dreptul de a cere S.C. TRITON S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   • dreptul de a cere S.C. TRITON S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
   • In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.
  • In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
  • S.C. TRITON S.R.L. si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
  • Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. TRITON S.R.L. sau pe serverele Romcard SA.
  • In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
  • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.triton.com.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.triton.com.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.triton.com.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

  3. Copyright

  • Intregul continut al site-ului www.triton.com.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. TRITON S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. TRITON S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  4. Accesul la site

  • www.triton.com.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. TRITON S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

  5. Plata serviciilor

  • Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
  • Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
  • Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
  • S.C. TRITON S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.


Regulament Campanie Triton-Bosch "Cu Bosch lucrezi, la Triton te premiezi"!
 1. SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

  Organizatorul campaniei promotionale ”Cu Bosch lucrezi, la Triton te premiezi” (denumita in continuare "Promotia") este S.C. TRITON S.R.L. (denumit in continuare "Organizatorul"). Campania promotionala se va desfasura cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Orice client care participa la campania promotionala este de acord cu termenii si conditiile desfasurarii acesteia. Nerespectarea clauzelor din prezentul regulament are ca efect neacordarea premiilor oferite de Organizator.

 2. SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  Aceasta campanie promotionala se desfasoara in toate locatiile SC TRITON SRL in conformitate cu programul de functionare al magazinelor respective, afisat la sediul acestora, si in magazinul on-line disponibil accesand www.triton.com.ro.

 3. SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

  Campania promotionala se desfasoara incepand cu data de 15.05.2017 pana la data de 31.10.2017. Campania promotionala poate fi prelungita de catre Organizator printr-un act aditional la prezentul regulament.

 4. SECTIUNEA 4. PERSOANELE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

  Poate participa la prezenta campanie orice persoana juridica sau fizica. Campania promotionala se adreseaza tuturor clientilor TRITON pentru achizitia de produse din sectiunea urmatoare.

 5. SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

  In promotie participa urmatoarele categorii de produse comercializate de Organizator:

  Nr. ctr. Descriere categorie
  1 BOSCH SDS PLUS HAWERA
  2 BOSCH SDS PLUS
  3 BOSCH PANZE CIRCULAR
  4 BOSCH DIAMANTATE
  5 BOSCH ACCESORII
  6 BOSCH ABRAZIVE
  7 BOSCH BURGHIE METAL
  8 BOSCH SDS MAX
  9 BOSCH SCULE ALBASTRE
  10 BOSCH IMT CST NIVELE
  11 BOSCH FORTA ALBASTRA
 6. SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFASURARE AL PROMOTIEI

  Campania promotionala consta in acordarea de tichete cadou in valoare de 10 de lei (TVA inclus) clientilor care achizitioneaza in perioada campaniei, produse in valoare de minim 300 lei fara TVA pe facturi ce fac parte dintr-o singura comanda, din categoriile de mai sus. Pentru fiecare multiplu de 300 lei se acorda un tichet suplimentar. Astfel, intre 300 - 599 lei fara TVA se acorda un tichet cadou, pentru 600 - 899 lei fara TVA se acorda doua tichete, pentru 900-1199 lei fara TVA se acorda trei tichete etc. Tichetele nu pot fi schimbate cu alte produse TRITON si nu se poate primi in schimb contravaloarea lor in bani. Clientii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor. Tichetele sunt valabile in limita stocului disponibil.

 7. SECTIUNEA 7. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

  Clientul are libertatea de a accepta sau nu cadoul rezultat in urma achizitiei efectuate. Premiul se va alatura comenzii de produse si va fi expediat la sediul clientului sau va fi inmanat personal celui ce ridica marfa de la sediu, pe baza unui Tabel Nominal. Valoarea totala a premiilor este de 40.000 lei (TVA inclus).

 8. SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

  Organizatorul campaniei promotionale nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in nici un litigiu legat de detinerea bonurilor sau facturilor fiscale participante la Promotie, de validitatea sau de continutul acestora. Organizatorul are dreptul de a invalida facturile fiscale sau bonurile care nu indeplinesc toate conditiile de participare. Organizatorul campaniei promotionale are dreptul sa refuze predarea cadourilor, sa pretinda returnarea lor sau sa le anuleze, in cazul in care acestea au fost obtinute prin frauda sau se descopera ulterior ca primirea lor s-a facut fara respectarea regulilor prevazute in prezentul regulament.

 9. SECTIUNEA 9. LITIGII

  In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, Partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 10. SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL PROMOTIEI

  Regulamentul oficial al promotiei este disponibil in mod gratuit, la cerere, la filialele TRITON participante la promotie. Prin participarea la prezenta campanie, clientii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

 11. SECTIUNEA 11. INCETAREA PROMOTIEI

  Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua desfasurarea promotiei.

 12. SECTIUNEA 12. INFORMAREA PARTICIPANTILOR CONFORM LEGII 677/2001

  S.C. TRITON S.R.L., in calitate de operator autorizat, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate prin completarea formularului de inscriere, precum si cele comunicate organizatorului cu ocazia ridicarii premiilor, prelucrarea facandu-se exclusiv in scopuri de reclama si de publicitate si fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la numarul 29329. Conform legii 677/2001, participantii au dreptul de acces gratuit la datele personale, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C. TRITON S.R.L. la adresa de mail office@triton.com.ro sau la adresa sediului social mentionat in preambulul regulamentului. Participantii au de asemenea dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.