Haine ploaie

Filtreaza dupa Vezi filtrele

5 produse

Lucrul in conditii meteorologice nefavorabile devine o provocare pentru cei care activeaza in domenii precum constructii, lucrari rutiere sau alte meserii care implica expunerea constanta la capriciile vremii. Triton pune la dispozitia clientilor sai echipamente de protectie pentru ploaie, potrivite nevoilor lucratorilor care isi desfasoara activitatea in aer liber, asigurandu-le protectie optima si confort in timpul orelor de munca.

Pelerina ploaie de lucru

Pentru cei care lucreaza ocazional si pe termen scurt in conditii de ploaie, pelerina de ploaie scurta din poliester/PVC este alegerea ideala. Confortabila si durabila, aceasta ofera o bariera eficienta impotriva precipitatiilor moderate, pastrand corpul uscat si protejat in timpul lucrului pe santiere deschise sau in alte medii de lucru exterioare.

Combinezon de lucru pentru ploaie

Pentru o protectie extinsa, combinezonul de lucru pentru ploaie, format din pantaloni si pelerina scurta din acelasi material rezistent devine partenerul perfect in zilele ploioase. Acesta asigura o acoperire completa, te mentine uscat si confortabil in timpul activitatilor intensive in aer liber si nu lasa ploaia sa iti perturbe activitatea.

Combinezon impermeabil de lucru

Pentru situatii in care este necesara o protectie mai mare impotriva ploii sau in situatia in care se lucreaza cu apa, combinezonul impermeabil intreg din poliester/PVC este solutia de preferat.

Impreuna cu o pereche de cizme de cauciuc de protectie , acesta ofera o bariera eficienta impotriva apei, asigurandu-ti confort si protectie pe durata intregii zile de munca in conditii de ploaie sau umezeala ridicata.

Indiferent daca esti implicat in constructii, lucrari de drumuri sau alte domenii ce presupun expunere la intemperii, hainele de ploaie Triton iti ofera siguranta si functionalitatea necesare pentru a desfasura activitatea cu succes in orice conditii meteorologice.

 

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium