Garantie si service

Produsele comercializate de Triton, prin intermediul site-ului www.triton.com.ro, beneficiază de garanția legală potrivit prevederilor Legii 449/2003, privind vânzarea produselor și garantiile asociate acestora, precum și ale OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Pentru toate produsele vândute și livrate de către SC TRITON SRL  beneficiezi de certificate de garanție conforme cu  politicile comerciale ale producătorilor și cu normele legislative aflate în vigoare pe teritoriul României.

Certificatul de garanție va fi transmis odată cu produsul, în cutia produsului sau în plic separat lipit pe exteriorul coletului. Acestea sunt emise, după caz, direct de producător sau  de către SC TRITON SRL. În cazul certificatelor de garanție emise de producători,  reparația produsului defectat în perioada de garanție este asigurată de rețeaua de service autorizat a producătorului/ distribuitorului, în centrele service specificate în certificat. Poți veni cu produsul și în unul dintre centrele service Triton sau poți suna la oricare dintre numerele de contact afișate pe www.triton.com.ro.

Condițiile de acordare a garanției pot varia în funcție de producător și sunt stabilite prin politicile comerciale ale fiecăruia.

Te rugăm să păstrezi certificatul și dovada achiziției pentru a putea beneficia de garanția produselor.

Este posibil ca o parte dintre produsele comercializate de Triton să beneficieze de extra-garanție. Aceasta se acordă de către producători/ distribuitori conform condițiilor de acordare a extra-garanției specificate de către fiecare în parte.

 

Exemple de produse cu extra-garanție:

Makita- verificați condițiile de eligibilitate privind extensia garanției pe www.makita.ro/3-ani-garantie.

Bosch- verificați condițiile de eligibilitate privind extensia garanției pe  https://www.bosch-professional.com/ro/ro/pro360/

Dewalt- verificați condițiile de eligibilitate privind extensia garanției pe https://www.dewalt.ro/3/

Milwaukee- verificati condițiile de eligibilitate privind extensia garanției pe warranty.milwaukeetool.eu

 

Rețeaua noastră de service este concepută pentru a oferi clienților un suport convenabil și eficient pentru toate articolele pe care le comercializăm prin magazine sau on-line.

Tehnicienii noștri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii pentru a diagnostica și remedia problemele rapid și eficient. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv întreținere, reparații și asistență în garanție și postgaranție, pentru a ne asigura că produsele dvs funcționeaza întotdeauna la capacitate maximă.