Fierastraie cu lant

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-48 din 55 produse

  • 2/3

Fierastraie cu lant pentru utilizare profesionala

De la operatiuni de gradinarit si coafat copacii, pana la lucrari profesioniste de dulgherie, toate necesita echipament profesional adecvat, care sa ofere performanta in timp. La Triton gasesti drujbe (fierastraie cu lant) special concepute pentru utilizare intensiva, perfecte pentru profesionisti.

 

Drujba Stihl - Fierastrau cu motor termic

Din gama de motofierastraie pe care o poti gasi la Triton, drujbele Stihl sunt cele mai populare in preferintele profesionistilor.

Cu o reputatie bine-castigata in industria echipamentelor de taiere, drujbele Stihl sunt sinonime cu performanta si fiabilitatea in exploatare. Construite cu atentie la detalii si tehnologii avansate, aceste drujbe se disting prin putere exceptionala si manevrabilitate precisa.

Fie ca esti profesionist in silvicultura sau faci parte dintr-o echipa de meseriasi in constructii, un motofierastrau precum Stihl MS 231 garantat va face fata oricaror provocari.

Alternativ, pentru un regim de utilizare ocazional si pentru situatia in care nu ai o preferinta pentru motoarele termice, poti opta pentru o drujba electrica Stihl. Cu alimentare la retea, acest motofierastrau este un bun partener de lucru pentru sarcini de durata, precum taierea lemnelor de foc.

 

Drujba Milwaukee - Motofierastraul profesional de incredere

Adecvate pentru diferite tipuri de utilizari profesionale, fierastraiele cu lant Milwaukee asigura performanta la nivelul cu care brandul si-a obisnuit profesionistii.

Drujba Milwaukee M18FCHS, de pilda, promite o durata mai lunga de viata, datorita motorului fara perii, dar si o experienta optima a taierii.

 

Drujba electrica Makita - Una dintre cele mai fiabile alegeri

Tot pentru o utilizare medie sau moderata, drujba electrica Makita este exact ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea productiv.

Printre caracteristicile acestui fierastrau electric se numara lubrifierea lantului prin pompa cu debit reglabil, ce ii ofera aparatului o durata mare de viata si reduce efortul de intretinere. In plus, pentru acest model, Makita promite o intindere rapida si facila a lantului, fara scule suplimentare.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium