Ochelari protectie

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-41 din 41 produse

  • 2/2

Ochelari de protectie pentru diverse aplicatii

Indiferent de domeniul in care activezi, a avea un echipament adecvat de protectia muncii este la fel de important. De la santiere de constructii la laboratoare, acesti ochelari de protectie speciali asigura o bariera eficienta impotriva particulelor, prafului si altor potentiali factori daunatori ochilor.

Protejeaza-ti vederea cu ochelari de protectie UV

Sanatatea ochilor tai trebuie sa fie o prioritate, iar ochelarii de protectie UV joaca un rol esential, atunci cand esti deseori expus la radiatii UV. Descopera modelele de ochelari special conceputi pentru a proteja ochii impotriva ultravioletelor si a altor factori agresivi din mediul inconjurator.

Ochelari de protectie in constructii - Performanta si Calitate

In cautarea ochelarilor de protectie adaptati nevoilor tale? Opteaza pentru ochelari cu aerisire indirecta, care previn infiltrarea particulelor de praf, fara sa se abureasca si sa iti diminueze din vizibilitate in timp ce lucrezi. Conceputi cu atentie la detalii, acesti ochelari ofera o protectie superioara si un confort deosebit chiar si in cele mai provocatoare medii de lucru.

Ochelari Masca - Protectie Extinsa

Daca doresti o protectie extinsa, alege ochelarii masca. Acestia ofera o acoperire mai mare a fetei, protejand nu doar ochii, ci si zona din jurul lor, prevenind astfel potentialele accidente de munca.

Branduri de incredere: Bosch, Pacaya, Galeras, Energo

In cautarea calitatii superioare? Oferta Triton include ochelari de protectie de la branduri de incredere precum Pacaya, Galeras si Energo. Aceste branduri sunt sinonime cu durabilitatea, inovatia si respectarea celor mai inalte standarde de siguranta.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium