Jachete lucru, protectie

Filtreaza dupa Vezi filtrele

49-72 din 104 produse

  • 3/5

Iti desfasori activitatea in aer liber sau intr-un spatiu deschis, indiferent de anotimp? In acest caz, este obligatoriu sa fii echipat corespunzator. La Triton, gasesti jachete de lucru potrivite oricaror conditii, fie ca ai nevoie de o geaca de lucru pentru iarna sau o geaca reflectorizanta, menita sa te faca usor vizibil.

 

Jachete de lucru pentru constructii, santiere, ateliere de mecanica auto

In gama de articole pentru protectia muncii de la Triton se regasesc jachete de lucru rezistente la rupere si la murdarire, adecvate lucrului in ateliere de reparatii sau in constructii.

O geaca de lucru este conceputa special pentru a pastra confortul termic in conditii meteo neprielnice.

 

Jachete de lucru pentru iarna

Daca iti desfasori activitatea afara chiar si in timpul iernii, este recomandat sa te echipezi adecvat, cu o geaca de lucru pentru iarna. Acest tip de jacheta speciala este conceputa in asa fel incat sa mentina temperatura optima a corpului.

Stratul interior de captuseala actioneaza ca un izolant termic, in timp ce stratul exterior este impermeabil si confera protectie sporita, chiar si in conditii de viscol sau ger.

O astfel de geaca de lucru pentru iarna este prevazuta cu mansete reglabile, astfel incat, impreuna cu manusile de iarna potrivite, sa formeze o bariera protectoare impotriva frigului si a intemperiilor.

 

Geaca reflectorizanta pentru lucru

Jachetele de iarna reflectorizante sunt un element de protectie a muncii foarte important, cu precadere in situatia in care esti expus unui trafic rutier intens in timpul muncii. Astfel, o geaca reflectorizanta este esentiala in munca pe santiere, in care se folosesc utilaje grele, in domeniul amenajarilor rutiere.

Totodata, o jacheta reflectorizanta de lucru ar trebui sa fie parte din echiparea ta daca efectuezi frecvent deplasari cu masina in timpul iernii, mai ales in zone montane, greu accesibile.

 

Jacheta reflectorizanta ce poate deveni vesta

Alternativ, daca doresti un produs foarte versatil si adaptabil, poti opta pentru o geaca de lucru reflectorizanta care iti ofera posibilitatea sa o transformi oricand intr-o vesta. In acest fel, vei deveni vizibil pentru participantii la trafic si in zilele de toamna sau primavara, cand vremea nu impune o tinuta la fel de groasa.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium