Discuri abrazive taiere

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-48 din 81 produse

  • 2/4

Cum alegi un disc abraziv pentru polizor

In functie de material

Discurile abrazive din oferta sunt fabricate din materiale de inalta calitate precum oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau zirconiu-corund, ceea ce le confera o durabilitate si eficienta sporita.

Totodata, discurile abrazive sunt proiectate pentru a taia materiale precum otel, inox, caramida, tigla, piatra, aluminiu, titan, cupru sau fonta.

Pentru a alege corect un disc abraziv pentru polizor, trebuie sa iei in considerare cateva criterii importante. Incepe prin a evalua materialul pe care urmeaza sa-l tai, deoarece fiecare disc este conceput pentru anumite tipuri de materiale.

In functie de diametru

Acorda atentie dimensiunii minime si maxime a discului abraziv ce poate fi montat pe polizorul tau. Daca dimensiunea discului nu este cea potrivita, nu il vei putea folosi impreuna cu unealta de care dispui.

Diametrul discurilor abrazive variaza intre 76 si 355 mm, astfel incat poti alege dimensiunea potrivita pentru nevoile tale specifice.

In functie de brand

Lucram cu furnizori de top precum KLINGSPOR, BOSCH, ENERGO, DEWALT, PFERD, OSBORN, pentru a-ti oferi produse de incredere si de calitate superioara.

Un exemplu de produs calitativ este acest disc abraziv de taiere standard Dewalt, potrivit pentru taierea materialelor din otel inoxidabil, pentru o utilizare medie ca intensitate.

In functie de numarul maxim de rotatii pe minut

Fiecare disc abraziv are mentionat in specificatiile tehnice care este numarul maxim de rotatii pe minut la care rezista. Alege un disc care sa aiba limitari similare sau mai mari decat polizorul pe care urmeaza sa montezi discul.

In functie de intensitatea utilizarii

Cat de des urmeaza sa folosesti respectivul disc abraziv? Daca ai proiecte ocazionale, e perfect in regula sa optezi pentru un disc potrivit utilizarii ocazionale.
Daca insa lucrezi in constructii si te vei folosi frecvent de respectivul disc abraziv, este necesar sa optezi pentru unul dintre cele cu utilizare intensiva.

Asigura-te, deci, ca selectezi un disc care se potriveste cu regimul tau de utilizare, fie el ocazional, mediu sau intensiv.

In functie de dimensiunea discului

In plus, alege dimensiunea potrivita pentru proiectul tau, tinand cont de diametrul discului. Opteaza pentru un brand de incredere, precum cele enumerate mai sus, pentru a te asigura ca obtii un produs de calitate.

Cu discurile abrazive de taiere potrivite, vei putea efectua lucrarile de taiere cu precizie si eficienta. Investeste in unelte de inalta calitate si obtine rezultate remarcabile in proiectele tale.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium