Panze disc

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-48 din 176 produse

  • 2/8

Cum alegi panza de circular - Criterii de care sa tii cont

In functie de dimensiune

Panzele circulare sunt disponibile in diferite diametre, variind de la 65 mm la 450 mm, astfel incat poti alege dimensiunea potrivita pentru fierastraul circular. Acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de fierastraie circulare, precum cele manuale, semistationare sau stationare.

In functie de materialul ce urmeaza a fi taiat

Atunci cand alegi o panza disc pentru circular, este important sa iei in considerare materialul pe care urmeaza sa-l tai. Panzele noastre sunt potrivite pentru o gama larga de materiale, inclusiv lemn brut, PAL/MDF/HDF, lemn multistrat, OSB, profile de aluminiu, laminate, lemn de constructii, plastic, otel, panouri sandwich, fibrociment, si chiar inox.

In functie de brandul panzei de circular

In stocul magazinului Triton vei regasi panze de circular Bosch, CMT, Dewalt, Milwaukee, Freud, Makita, Black&Decker, Pilana, Proxxon, si Trafee, toate intr-o varietate de dimensiuni si compatibilitati.

In functie de numarul de dinti al panzei

Numarul de dinti al panzei de circular este un alt aspect important de luat in considerare, variind de la 4 la 96.

In functie si de materialul taiat, cu cat numarul de dinti este mai mare, cu atat taierea va fi mai fina si mai precisa, dar va necesita mai mult timp. Pentru taieri mai rapide si mai grosiere, panzele cu mai putini dinti pot fi o alegere mai buna.

In functie de frecventa utilizarii

In final, regimul de utilizare joaca un rol esential in alegerea panzei potrivite. Aceasta poate fi de utilizare medie sau intensiva, in functie de frecventa si complexitatea proiectelor tale.

Pentru profesionisti, se impune ca panza de circular achizitionata sa fie una de utilizare intensiva, pentru a putea face fata proiectelor de zi cu zi.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium