Masini insurubat cu percutie

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-48 din 62 produse

  • 2/3

Masini de insurubat cu impact: Performanta si fiabilitate profesionala

Bucura-te de eficienta si puterea unei unelte de top, alegand o masina de insurubat cu impact profesionala. Oferind o gama diversificata de optiuni, aceste masini sunt special concepute pentru profesionistii care apreciaza performanta in utilizarea intensiva.

Masini de insurubat cu percutie de la branduri de top

Apreciem calitatea si performanta, iar de aceea am inclus in oferta noastra branduri de prestigiu precum Milwaukee, DeWalt, Bosch, Makita, si Unior. Fiecare masina de insurubat cu percutie reflecta standardele ridicate cu care producatorii deja si-au obisnuit profesionistii.

Bormasina cu Acumulator: Libertate fara cabluri

Experimenteaza libertatea totala de miscare, folosind o bormasina cu acumulator Makita, o alegere ideala pentru proiecte unde mobilitatea si durata de utilizare sunt criterii importante.

Aceasta masina de insurubat Makita ofera posibilitatea reglarii facile a numarului de percutii, osciland intre 4 trepte, de la 1800 pana la 4000 de percutii pe minut. In plus, deoarece este o bormasina ce poate fi folosita profesional, este prevazuta cu protectie termica la suprasolicitare.

Unealta performanta vine insotita de 2 acumulatori de 2.5 ah, meniti sa asigure autonomie in timpul lucrului, un incarcator si o valiza pentru depozitare.

Masina de insurubat Bosch profesionala


Descopera inovatia si durabilitatea unei bormasini cu acumulator Bosch profesionala.

Profesionistii devotati brandului Bosch nu vor fi dezamagiti de aceasta masina de insurubat versatila.

Cu 3 trepte de turatie usor de reglat si un motor fara perii, pentru o durata mai mare de viata, aceasta bormasina cu acumulator Bosch este adecvata pentru ateliere de mecanica, tamplarie sau pentru confectii metalice.

Bormasina cu impact Makita: Putere si precizie

Pregatiti-va pentru putere si precizie cu bormasina cu impact Makita. Cu designul sau ergonomic si tehnologie de ultima generatie, aceasta masina de insurubat satisface cele mai exigente cerinte profesionale.

Unelte pentru profesionisti: Fiabilitate in utilizare profesionala

Indiferent daca sunteti in constructii, intretinere sau orice alt domeniu care necesita o performanta ridicata, masinile de insurubat cu percutie din oferta Triton sunt create pentru a face fata provocarilor profesionale cu usurinta.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium