Polizoare unghiulare

Filtreaza dupa Vezi filtrele

25-48 din 88 produse

  • 2/4

Polizor unghiular Bosch, Dewalt sau Makita

 

In stocul nostru gasesti produse de la branduri renumite pentru fiabilitate si calitate, precum Bosch, Dewalt, Makita, Metabo, Milwaukee sau Black&Decker. Astfel, suntem siguri ca tu vei  beneficia de cele mai bune performante si standarde superioare.

Dintre cele mai populare, se disting polizorul unghiular Bosch GWS30-230PB, cu disc de 230mm sau polizorul unghiular Makita GA9040R 230mm, cu o putere de 2600W.

 

Cum alegi un polizor unghiular potrivit proiectelor tale

Alegerea unui polizor unghiular, in functie de domeniul de utilizare

 

In primul rand, e important sa tii cont de tipul de proiecte pe care urmeaza sa le desfasori. Astfel, polizoarele unghiulare de la TRITON pot fi impartite in 3 categorii distincte: pentru regim de utilizare intensiv, regim de utilizare mediu sau pentru utilizare ocazionala.

In functie de mobilitatea disponibila

Polizor unghiular cu alimentare la retea

 

Daca esti sigur ca mereu vei dispune de o sursa de alimentare de la retea, poti opta cu incredere pentru unul dintre polizoarele cu fir, intrucat acestea furnizeaza o putere constanta si siguranta ca finalizarea proiectului se va desfasura conform planificarii.

Polizor unghiular cu acumulator

 

In schimb, daca ai deseori nevoie de mobilitate si versatilitate, poti opta pentru un polizor unghiular cu acumulator, care sa iti permita sa nu depinzi constant de o priza.

Polizoarele unghiulare cu acumulator sunt ideale pentru lucrarile la inaltime sau in locuri unde accesul la curent electric poate fi limitat. Poti lucra fara a fi restrictionat de cabluri, iar asta fara a compromite puterea si eficienta.

 

In functie de diametrul discului

Polizor unghiular 76mm-230 mm

 

Pentru proiecte mai mari sau pentru utilizarea profesionala, gasesti in oferta inclusiv polizoare unghiulare cu diametrul discului de 230 mm, care sunt potrivite pentru taierea si slefuirea materialelor mai groase. Cu turatia lor reglabila, poti ajusta viteza in functie de cerintele specifice ale proiectului.

 

La polul opus, pentru mici proiecte si situatii in care nu ai nevoie de un disc mare pentru polizor, este ideal de utilizat acest mini polizor unghiular Bosch, cu diametrul discului de 76 mm.

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium