Generatoare stationare

Filtreaza dupa Vezi filtrele

1-24 din 30 produse

  • 1/2

Descoperiti in gama Triton generatoare curent cu automatizare, trifazice, alimentate cu motorina, ce asigura performanta profesionala si fiabilitate in orice domeniu de utilizare.

Generatoare profesionale carcasate: Solutia pentru nevoia de alimentare continua

Descoperiti gama noastra variata de generatoare profesionale, alimentate cu motorina si echipate cu motoare in 4 timpi, ce ofera performanta si fiabilitate superioare. Aceste generatoare sunt esentiale in diverse contexte, in special in situatii in care accesul la reteaua de curent electric este dificil.

 

Generatoare cu automatizare - Fiabilitate fara interventie umana

Un Generator cu automatizare este o dotare esentiala in locatii greu accesibile sau situatii de urgenta, unde este esentiala pornirea automata in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica, precum in cazul unitatilor sanitare.

 

Generator curent trifazic - Pentru cerinte de nivel industrial

Generatoarele de curent trifazic sunt potrivite pentru industrii cu necesitati mari de energie, cum ar fi constructiile, productia si prelucrarea metalelor, unde functionarea in sistem trifazic este esentiala.

 

Generator pe motorina - Eficienta energetica si alimentare facila

Generatoarele pe motorina sunt solutia ideala pentru situatii unde accesul la alte surse de combustibil poate fi limitat, precum in zonele izolate sau in timpul situatiilor de urgenta.

 

Generatoare Profesionale - Pentru utilizare indelungata si Intensa:

Cu o autonomie ce porneste de la 10 ore si poate ajunge pana la 21 de ore, generatoarele profesionale sunt o necesitate in industria constructiilor, a evenimentelor in aer liber si la statiile de lucru mobile, asigurand o sursa constanta de energie in medii profesionale variate.

 

Generatoare Trifazice 15 kW - Pentru aplicatii specifice de putere

Un generator trifazic de 15 kw este solutia ideala pentru spatii de productie mici pana la medii, ateliere, si pentru evenimente cu cerinte de alimentare cu energie controlata.

 

In constructii, evenimente, productie sau unde aveti nevoie de o sursa de energie de rezerva in situatii de urgenta, generatoarele profesionale Energo, de la Triton sunt solutia ideala pentru asigurarea alimentarii continue si eficiente cu energie electrica. 

Te așteptăm în magazinele Triton din toată țara pentru a descoperi unelte și echipamente de la branduri premium